Kerst bij de Waterman

Op 2e Kerstdag zijn wij geopend bij de Waterman in Elburg met een speciaal kerstmenu. Onze keukenbrigade legt u in de watten met een speciaal Kerst arrangement. U bent vanaf 16:00 uur welkom in ons restaurant en aansluitend starten wij vanaf 16:30 uur met het uitserveren van de eerste gang van ons menu. Wij serveren in eerste instantie diverse kleine amuses uit aan tafel. Aansluitend na de voorgerechten serveren wij een hoofdgerecht. De keuze van het hoofdgerecht zouden we graag vooraf  van u weten, bij uw reservering of tenminste een week van te voren. Als dessert serveren wij een grand dessert bij u aan tafel.

Voor de kinderen serveren wij tijdens het voorgerecht diverse aangepaste kindergerechtjes. Als hoofdgerecht kunnen zij kiezen uit een kindermenu met friet en snack of poffertjes. Tot slot horen we graag van u of ze mee eten met het grand dessert of dat zij een speciaal kinderijsje krijgen.

Prijs per kind: € 30,- (voor-, hoofd-, en nagerecht).

Reserveren?

Dat kan online via www.dewaterman.net/reserveren , via 0525 – 62 26 55 of stuur ons een mail via de pagina contact. Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten! Wij denken graag met u mee. Reserveren voor Kerst is verplicht. Vergeet u niet eventuele dieetwensen of allergieën door te geven?

 

Bekijk hier ons menu of download het menu hier.

Lader
Bezig met laden...

EAD logo
Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw

|

Open Openen in nieuwe tab

Downloaden [225.85 KB]

Openingstijden

In de maand september mogen wij vele feesten en partijen verzorgen. Op maandag & dinsdag zijn wij gesloten. Van woensdag tot en met zondag zijn wij momenteel enkel geopend voor feesten en partijen, met uitzondering van feestdagen. Om te reserveren voor het diner kunt u bellen met 0525 – 62 26 55 of bekijk de beschikbaarheid in ons online reserveringssysteem.

Reserveren om te lunchen of te dineren? Dat kan eenvoudig op onze website.

Om een reservering te maken voor grote groepen kunt u bellen met 0525 – 62 26 55 of contact met ons op nemen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Wij zijn iedere woensdag tot en met zondag telefonisch te bereiken vanaf 12:00 uur via 0525 – 62 26 55. Geen gehoor? Spreek de voicemail dan in of bel naar 0525 – 74 58 06

 

  • Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!
  • Reserveren? Dat kan via deze link. Of bellen via 0525 – 62 26 55
ONZE LOCATIE sluiten

Gewijzigde openingstijden

Wij zijn weer geopend voor feesten en partijen! Voor a la carte diner verwijzen wij u graag naar Buddy's Bowling & Bites. www.buddyselburg.nl