U heeft iets te vieren en wil graag een spetterend avondfeest of een geweldig personeelsfeest? Dat viert u natuurlijk vlakbij het Veluwemeer in Elburg. Daarvoor hebben we bij restaurant de Waterman diverse arrangementen. Een all-in arrangement voor een geweldig avondfeest of een arrangement voor een receptie, bij restaurant de Waterman hebben we voor elke aangelegenheid een arrangement. Liever een arrangement aangepast naar uw wensen? Dat kan natuurlijk ook.

Elke partij vraagt om haar eigen verzorging; vandaar dat we vele soorten arrangementen van te voren hebben samengesteld. Of u nu één prijs wil voor een 4 uur durend avondfeest of een prijs wil voor een receptie, bij restaurant de Waterman hebben we er een arrangement voor.

Bij ons krijgt u altijd een ruimte welke is geschikt voor uw gezelschap. Zo hebben we onze ruime serre, ons terras gelegen vlakbij het water of onze brasserie die geschikt is voor grotere groepen. Daarom laten wij u graag zien welke ruimte voor uw gezelschap het meest geschikt is.

Wij denken graag vrijblijvend met u mee, door uitgebreide ervaring hebben we altijd een geschikte oplossing voor uw feest! Meer weten? Dan kunt u ons mailen via https://www.dewaterman.net/contact/ of bellen via 0525 – 62 26 55. U bent natuurlijk ook van harte welkom in ons restaurant!

Openingstijden

Doordat wij deze periode in ons restaurant ook feesten & partijen verzorgen, is het raadzaam om van te voren reserveren. Door de te verzorgen feesten en partijen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn. Via het reserveringssysteem kunt u zien of wij zijn geopend.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: vanaf 12:00 uur
Donderdag: vanaf 12:00 uur
Vrijdag: vanaf 12:00 uur
Zaterdag: vanaf 12:00 uur
Zondag: vanaf 12:00 uur

Onze keuken sluit rond 20:00 uur.

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55

In het voor- en naseizoen hanteren wij wisselende openingstijden in verband met de te verzorgen feesten en partijen. Via ons reserveringssysteem kunt u zien wanneer u bij ons kunt reserveren.

Reserveren voor of na sluitingstijd? Dat kan online via https://www.dewaterman.net/reserveren/

Heeft u een andere vraag? Bezoek dan https://www.dewaterman.net/contact/

Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

ONZE LOCATIE sluiten