Restaurant de Waterman in Elburg Restaurant de Waterman in Elburg

Een geheel verzorgde barbecue aan het Veluwemeer nabij het historische stadje Elburg? Dan bent u bij restaurant de Waterman aan het juiste adres.

Wij hebben meerdere barbecue buffetten samengesteld. De buffetten worden standaard geserveerd met een saladebar en uiteraard met frites en satésaus.

Terwijl u staat de barbecueën, wordt u voorzien van een drankje en kijkt u heerlijk rustgevend uit over het Veluwemeer. Bij de Waterman is het ook mogelijk om één van onze medewerkers voor u te laten barbecueën. Zo kunnen u gasten nog meer genieten van het moment.

Wij beschikken ook over een overdekt terras, bij minder mooi weer is het zelfs mogelijk dat wij buiten voor u barbecueën en dat u binnen geniet van het eten. Uiteraard is de barbecue ook bij uitstek geschikt voor een personeelsfeest!

Meer informatie? Bekijk dan onderstaande folder of kijk op https://www.dewaterman.net/contact/.

Openingstijden

Doordat wij deze periode in ons restaurant ook feesten & partijen verzorgen, is het raadzaam om van te voren reserveren. Door de te verzorgen feesten en partijen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn. Via het reserveringssysteem kunt u zien of wij zijn geopend.

Maandag & Dinsdag: Gesloten
Woensdag: vanaf 12:00 uur
Donderdag: vanaf 12:00 uur
Vrijdag: vanaf 12:00 uur
Zaterdag: vanaf 12:00 uur
Zondag: vanaf 12:00 uur

Onze keuken sluit rond 20:00 uur.

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55

In het voor- en naseizoen hanteren wij wisselende openingstijden in verband met de te verzorgen feesten en partijen. Via ons reserveringssysteem kunt u zien wanneer u bij ons kunt reserveren.

Reserveren voor of na sluitingstijd? Dat kan online via https://www.dewaterman.net/reserveren/

Heeft u een andere vraag? Bezoek dan https://www.dewaterman.net/contact/

Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

ONZE LOCATIE sluiten