Welkom op de tijdelijke bestelsite van Buddy’s Bowling&Bites en restaurant de Waterman.

Vanwege de corona crisis zijn wij met onze beide bedrijven gesloten. Echt gaan wij vanaf heden open voor het afhalen en bezorgen op het recreatieoord en daarbuiten! Via deze website kunt u ons assortiment bekijken en daarnaast kunt u bestellen via het bestelformulier.

Het geheel is een samenwerking tussen Buddy’s Bowling&Bites en restaurant de Waterman! Beide keukens hebben de handen ineen geslagen en daar een assortiment uit gehaald. Zo kunt u thuis genieten van onze heerlijke huisgemaakte spare-ribs, huisgemaakte kipsaté of friet met een snack naar keuze!

Ophalen of bezorgen?

Onze voorkeur gaat er naar uit dat u ons belt of via whatsapp/e-mail besteld. Bellen kan vanaf 14:00 uur. Daardoor kunnen wij ervoor zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk in ons bedrijf zijn of dat we mensen moeten weigeren. Wij bezorgen op ons recreatieoord Veluwestrandbad en daarbuiten. Onderaan elke pagina hebben wij onze huisregels omschreven. Deze dient u in acht te nemen.

Bestellen?

Via e-mail: info(at)buddysbowlingenbites.nl
Telefoon: 0525 – 74 58 06 (vanaf 14:00 uur of spreek de voicemail in)
Whatsapp: 06 82 83 39 61

Bekijk snel onze te bestellen menu’s en gerechten hieronder.

Wij zijn geopend van vrijdag tot en met zondag vanaf 16:30 uur tot aan 20:00 uur. Bezorgen of afhalen buiten deze tijden? Neem contact met ons op! 

Wij verzorgen u graag!

 

Ophalen of bezorgen?

Bent u geen gast van het recreatieoord? Dan bent u ook van harte welkom om uw bestelling af te halen. Wij bezorgen de bestelling ook graag als u woont in Elburg/Oostendorp en Doornspijk. Woont u verder weg dan kan dat altijd in overleg!

Afhalen? Houdt u dan rekening met:

* Houdt minimaal 1,5 meter afstand.
* Kom alleen. Heeft u een grotere bestelling? Dan lopen wij graag met u mee naar uw auto.
* U krijgt in onze zaak een nummer, wanneer deze wordt omgeroepen vragen wij u naar voor te komen.
* Bel van te voren uw bestelling door.
* Pak een winkelmandje, is deze op? Graag even buiten wachten.

Bent u geen gast van het recreatieoord? Dan bent u ook van harte welkom om uw bestelling af te halen. Wij bezorgen de bestelling ook graag als u woont in Elburg/Oostendorp en Doornspijk. Woont u verder weg dan kan dat altijd in overleg!

Bezorgen? Houdt dan rekening met:

* U besteld per telefoon of per e-mail.
* Betalingen worden gedaan per tikkie. Hiervoor hebben wij uw 06- nummer nodig of e-mail adres.
* De bezorgkosten bedragen €3,50 bestelt u meer dan €35,-? Dan is het gratis. Voor gasten van het recreatieoord is bezorgen gratis.
* U besteld voor meer dan €10,-.
* Wij bezorgen tot aan de deur.

Bestel tijdig, dan kunnen we het beste uw gewenste bezorgtijd garanderen!

ONZE LOCATIE sluiten