Jullie bruiloft bij de Waterman aan het Veluwemeer!

Zijn jullie op zoek naar dé plek voor jullie bruiloft? Restaurant de Waterman in Elburg is een unieke locatie aan het Veluwemeer.

Ons bedrijf verzorgd al meer dan 16 jaar feesten & partijen. Wij vinden het belangrijk dat jullie bruiloft een onvergetelijke herinnering wordt. Daarom staat persoonlijk contact altijd bij ons voorop. Wanneer jullie meer informatie willen voor jullie dag, heeft u altijd eerst een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Hierin laten jullie zelf de wensen naar voren komen zoals jullie verzorgd willen worden. Of jullie nu een thema bruiloft willen of een bruiloft met een onvergetelijk avondfeest, bij de Waterman verzorgen we het graag!

Van bubbels tot sweettable!

Bij restaurant de Waterman hebben we vele soorten arrangementen. Aangezien een bruiloft over het algemeen wat gezonde spanning met zich mee brengt, willen we jullie graag bij het ontvangst ontzorgen! Lekker met een glas bubbels even over de ceremonie napraten of gezellig met z’n allen langs de sweettable om herinneringen op te halen met jullie daggasten. Liever een bruidstaart? Deze zoeken jullie uit naar eigen wens; want jullie bepalen hoe perfect de taart moet zijn.

Diner

Tijdens een bruiloft zou het diner een rustmoment moeten zijn. Gezellig en intiem met jullie daggasten dé belangrijkste dag beleven. Bij de Waterman hebben we verschillende manieren van verzorging; een barbecue met vele soorten vlees en vis. Uiteraard alles bereidt door een kok achter de barbecue. Liever een chique diner, bourgondisch buffet of een informeel walking dinner? Wij horen graag jullie wensen aan. Uiteindelijk bepalen jullie de geserveerde gerechten, uiteraard met hulp van ons! Wij houden dan ook graag rekening met eventuele dieetwensen van jullie gasten. Denk hierbij aan een vegetarisch dieet of een gluten intolerantie.

We sluiten af met een heerlijk huisgemaakt dessert en uiteraard mag de koffie met Belgische bonbons niet ontbreken. Inmiddels hebben we al vele partijen mogen verzorgen met een walking dinner en deze manier van verzorgen is een feestje op zichzelf om te mogen meemaken!

Avondfeest

Onze zaak kent meerdere ruimten waar het feest gehouden kan worden. Gezelschappen tot ongeveer 40 personen kunnen wij prima verzorgen in onze ruimtelijke serre. De serre heeft het uitzicht op het Veluwemeer en aan de serre zit ons overdekte terras gekoppeld. Naaste de serre beschikken wij over een ruime brasserie, hierin kunnen gezelschappen worden verzorgd tot ongeveer 135 personen. De opstelling van de ruimten wordt altijd in overleg met jullie bepaald! Tijdens de receptie of het avondfeest lopen we rond met allerlei hapjes en kleine gerechtjes. Een heerlijke kleine varkenshaassaté, een mini soepje of heerlijke bourgondische planken op tafel. Eén ding staat vast; aan eten en drinken is er geen tekort tijdens jullie feest!

Kinderen

Wanneer jullie de bruiloft vieren, willen jullie natuurlijk graag dat de allerkleinsten ook goed worden verzorgd. Voor hen kunnen we vele dingen verzorgen. Zo beschikt ons bedrijf over 2 verrijdbare spelcomputers maar richten we ook graag een kindertafel voor hen in. Een kinderreceptie geven tijdens bijvoorbeeld jullie bruiloft? Dat behoort ook tot de mogelijkheden! Daarnaast zijn er buiten ook vele soorten speeltoestellen zoals een springkussen en speelschip. Zo kijken ook de (klein)kinderen terug op een geslaagde avond.

Vrijblijvende informatie

Wilt u weten op welke manier wij jullie bruiloft kunnen verzorgen en wat de kosten daar van zijn? Bel ons gerust geheel vrijblijvend, wij staan u namelijk graag te woord! U kunt ook contact opnemen via onze contactpagina. Bellen kan via 0525 – 62 26 55. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons restaurant!

Brochure:

 

Openingstijden

 

In het voor- en naseizoen, verzorgen wij diverse feesten en partijen. Daardoor kan het voorkomen dat wij gesloten zijn, ondanks dat de onderstaande openingstijden u iets anders vertellen. Bel ons gerust om te vragen of we zijn geopend! 0525 – 62 26 55

Onze openingstijden zijn:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 12:00 – 20:00 uur
Donderdag: 12:00 – 20:00 uur
Vrijdag: 12:00-21:00 uur
Zaterdag: 12:00-21:00 uur
Zondag: 12:00-20:00 uur

In vakanties en op feestdagen is ons restaurant wel geopend op maandagen en dinsdagen.

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55. Geen gehoor? Onze voicemail wordt iedere dag beluisterd!

  • Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

Ons terras is weer geopend, volgens de geldende richtlijnen.

Reserveren? Dat kan via deze link. Of bellen via 0525 – 62 26 55

ONZE LOCATIE sluiten

Wij zijn weer volledig geopend!

Ons restaurant en ons terras is weer open! Reserveren is verplicht en kan vooraf én aan de deur.