Wij hebben meerderen buffetten voor als u iets te vieren heeft.  Wilt u dat graag vieren, op een unieke locatie op de Veluwe, in Elburg? Dan kunt u bij uitstek terecht bij restaurant de Waterman. Door onze unieke locatie aan het Veluwemeer is de Waterman een unieke plek.

Of het nu gaat om een kraamfeest, bruiloft, jubileum, personeelsfeest, familiedag of verjaardag, als u iets heeft te vieren, wilt u graag dat uw gasten goed verzorgd worden. Daarom hebben wij een aantal buffetten voor u samengesteld. Deze worden met zorg voor u bereidt met enkel kwaliteitsproducten. Ziet u liever een aanpassing aan één van onze buffetten, omdat uw aanpassing beter bij het gezelschap past? Wij denken dan graag met u mee!

Wilt u iets unieks en bent u op zoek naar een oplossing op maat? Dan gaan we graag met u geheel vrijblijvend in gesprek. Elke te verzorgen partij is namelijk uniek en vraagt om een passende verzorging. Door onze ruime ervaring, kunnen we altijd met onze gasten mee denken. Want u staat namelijk bij ons centraal.

All-inNaast onze reguliere buffetten, hebben wij ook meerdere all-in arrangementen met een buffet. Bij deze buffetten zijn veel zaken al van te voren voor u geregeld mét een vaste prijs. Wij kunnen ook één van onze reguliere buffetten voor u verzorgen op basis van een all-in verzorging.

Wij gaan altijd graag met mensen vrijblijvend in gesprek. U bent dan ook van harte welkom in ons restaurant. U kunt ook contact met ons opnemen via de mail, dat kan via https://www.dewaterman.net/contact/. Belt u liever? Dan zijn wij te bereiken via 0525 62 26 55. Doordat wij persoonlijkheid erg hoog in het vaandel hebben staan, heeft u over het algemeen één aanspreek punt.

Alvast de buffetten en arrangementen eens bekijken? Dat kan hieronder:

Openingstijden

Onderstaande tijden zijn onze reguliere openingstijden. Echter zijn wij natuurlijk eerder geopend wanneer u vooraf met een groep gereserveerd heeft. Wij kunnen buiten deze tijden om ook apart voor u open gaan.

Onze openingstijden zijn:

Maandag & Dinsdag: Gesloten

Van woensdag tot en met zondag zijn onze openingstijden afhankelijk van het weer en de beschikbaarheid in ons restaurant. Ons online reserveringssysteem geeft automatisch aan wanneer wij zijn geopend en u kunt ons uiteraard ook bellen!

Telefonisch zijn wij bereikbaar vanaf 12:00 uur van woensdag tot en met zondag.

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55. Geen gehoor? Onze voicemail wordt iedere dag beluisterd!

  • Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

Ons restaurant is weer geopend, volgens de geldende richtlijnen.

Reserveren? Dat kan via deze link. Of bellen via 0525 – 62 26 55

ONZE LOCATIE sluiten

Gewijzigde openingstijden

Deze zomer zijn wij helaas genoodzaakt om ons restaurant op maandag en dinsdag gesloten te houden. Wij zijn 7 dagen per week geopend bij Buddy's. Onderaan onze pagina staan onze standaard openingstijden. Bij mooi weer zijn wij langer geopend en onze keuken is geopend tot 21:00 uur. Graag tot ziens!