Restaurant de Waterman in Elburg Restaurant de Waterman in Elburg

Heerlijk dineren aan het Veluwemeer? In ons restaurant kunt u heerlijk genieten van onze a la carte kaart! Van een malse ossenhaas tot een klassieke dame blanche; bij ons vindt u alles op de menukaart.

Onder het genot van een speciaal biertje of een lekkere rosé kunt u heerlijk genieten. Daarnaast kijkt u prachtig uit op één van de meeste unieke plekken langs het Veluwemeer. U bent ook welkom om te lunchen! Lekker een middagje borrelen terwijl de kinderen zich vermaken kan ook natuurlijk!

Wij zitten op loopafstand van het oude stadje Elburg. Daarom is ons restaurant prima te combineren met een dagje Elburg. Daarnaast beschikken wij over eigen parkeergelegenheid.

Reserveren? Dat kan via https://www.dewaterman.net/reserveren/

 

Onze menukaart:

 

Openingstijden

Doordat wij deze periode in ons restaurant ook feesten & partijen verzorgen, is het raadzaam om van te voren reserveren. Door de te verzorgen feesten en partijen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn. Via het reserveringssysteem kunt u zien of wij zijn geopend.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: vanaf 12:00 uur
Vrijdag: vanaf 12:00 uur
Zaterdag: vanaf 12:00 uur
Zondag: vanaf 12:00 uur

Onze keuken sluit rond 20:00 uur.

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55

In het voor- en naseizoen hanteren wij wisselende openingstijden in verband met de te verzorgen feesten en partijen. Via ons reserveringssysteem kunt u zien wanneer u bij ons kunt reserveren.

Reserveren voor of na sluitingstijd? Dat kan online via https://www.dewaterman.net/reserveren/

Heeft u een andere vraag? Bezoek dan https://www.dewaterman.net/contact/

Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

ONZE LOCATIE sluiten