Een spetterend feest in uw eigen bar? Bij restaurant de Waterman in Elburg is het mogelijk!

Altijd al eens uw feest willen geven in uw eigen bar? Wij hebben een prachtige oud bruine kroeg in onze zaak! Met een gezellige informele opstelling en passende sfeerverlichting, wordt ieder feest een succes in onze bar.

Daarnaast is er een professionele muziek installatie aanwezig maar is de ruimte ook uiterst geschikt voor een DJ met dansvloer.

In onze bar hebben wij een speciale aanbieding; Een 4 uur durend arrangement met ontvangst met koffie of thee met een petit four, de gehele avond luxe koude & warme hapjes, onbeperkt drinken (inclusief buitenlands gedestilleerd) en een late night snack naar keuze! Het gehele arrangement is tijdelijk voor slechts € 24,50 per persoon, zonder bijkomende kosten.

Nieuwjaarsborrel of het jaar afsluiten?

De ruimte is ook ideaal voor een nieuwjaarsborrel of om het jaar gezellig met collega’s of familie af te sluiten.

U reserveert de ruimte voor uw eigen gezelschap en dus zijn er geen andere gasten aanwezig in dezelfde ruimte! U kunt dus zelf alles bepalen; van muziek tot de opstelling van de bar!

Meer informatie? Bel ons 0525 – 62 26 55 of neem met ons contact op.

 

Openingstijden

Doordat wij deze periode in ons restaurant ook feesten & partijen verzorgen, is het raadzaam om van te voren reserveren. Door de te verzorgen feesten en partijen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn. Via het reserveringssysteem kunt u zien of wij zijn geopend.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: vanaf 12:00 uur
Donderdag: vanaf 12:00 uur
Vrijdag: vanaf 12:00 uur
Zaterdag: vanaf 12:00 uur
Zondag: vanaf 12:00 uur

Onze keuken sluit rond 20:00 uur.

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55

In het voor- en naseizoen hanteren wij wisselende openingstijden in verband met de te verzorgen feesten en partijen. Via ons reserveringssysteem kunt u zien wanneer u bij ons kunt reserveren.

Reserveren voor of na sluitingstijd? Dat kan online via https://www.dewaterman.net/reserveren/

Heeft u een andere vraag? Bezoek dan https://www.dewaterman.net/contact/

Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

ONZE LOCATIE sluiten