Uw feest bij de Waterman aan het Veluwemeer!

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw feest, jubileum, verjaardag of personeelsfeest? Of zijn jullie op zoek naar een plek waar jullie bruiloft iets ? Restaurant de Waterman in Elburg is een unieke locatie aan het Veluwemeer.

Ons bedrijf verzorgd al meer dan 16 jaar feesten & partijen. Wij vinden het belangrijk dat uw feest een onvergetelijke herinnering wordt. Daarom staat persoonlijk contact altijd bij ons voorop. Wanneer u voornemens bent om iets te vieren, heeft u altijd eerst een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Hierin laat u zelf u wensen naar voren komen en aan de hand van uw wensen gaan wij u verzorgen. Soms vanuit onze brochure, soms met een compleet aangepast arrangement.

Van barbecue tot high tea

Bij restaurant de Waterman hebben we vele soorten koud & warme buffetten. Sommigen van deze buffetten staan omschreven in onze folder. Uiteraard is het ook mogelijk om een buffet naar uw eigen wensen te laten maken. Bijvoorbeeld een buffet in een speciale stijl of wellicht geheel vegetarisch. Als er gasten met speciale dieetwensen zijn in uw gezelschap, houden we daar graag rekening mee. Ook zij worden dan de gehele avond heerlijk in de watten gelegd. Al onze buffetten worden geserveerd vanaf ongeveer 20 personen. Een buffet kan al bij de Waterman vanaf € 26,50 per persoon. Daarnaast hebben we ook diverse soorten all-in buffetten. 

Walking dinner

Een walking dinner is een prachtige verzorging met vele soorten gerechten. Wij ontvangen u met een heerlijk glas bubbels en een amuse of met heerlijke koffie en zoetigheden. Aansluitend starten we met de walking dinner, die we samen met u gaan samenstellen. Het hoofdgerecht wordt uitgeserveerd of geserveerd op een buffet, zodat de allergrootste eter ook niks tekort komt! We sluiten af met een heerlijk huisgemaakt dessert en uiteraard mag de koffie met Belgische bonbons niet ontbreken. Inmiddels hebben we al vele partijen mogen verzorgen met een walking dinner en deze manier van verzorgen is een feestje op zichzelf om te mogen meemaken!

Naast een walking dinner of koud/warm buffet, hebben we ook vele andere soorten verzorging. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een prachtig verzorgde high tea, een heerlijk uitgebreide brunch of een luxe barbecue! Alle buffetten kunnen in buffetvorm of in walking dinner vorm. In de winter verzorgen we ook stamppotten buffetten.

Verschillende ruimten

Onze zaak kent meerdere ruimten. Gezelschappen tot ongeveer 40 personen kunnen wij prima verzorgen in onze ruimtelijke serre. De serre heeft het uitzicht op het Veluwemeer en aan de serre zit ons overdekte terras gekoppeld. Beide plekken worden voor u gereserveerd wanneer wij u mogen verzorgen. Naaste de serre beschikken wij over een ruime brasserie, hierin kunnen gezelschappen worden verzorgd tot ongeveer 145 personen. De opstelling van de ruimten wordt altijd in overleg met u bepaald. Veel statafels en weinig zit plekken? Of liever andersom? Wij denken graag met u mee. Komt u met een groep groter dan 40 personen? Dan reserveren we over het algemeen onze hele zaak voor u!

Kinderen

Wanneer u iets te vieren heeft, wilt u natuurlijk graag dat de allerkleinsten ook goed worden verzorgd. Voor hen kunnen we vele dingen verzorgen. Zo beschikt ons bedrijf over 2 verrijdbare spelcomputers maar richten we ook graag een kindertafel voor hen in. Een kinderreceptie geven tijdens bijvoorbeeld jullie bruiloft? Dat behoort ook tot de mogelijkheden! Daarnaast zijn er buiten ook vele soorten speeltoestellen zoals een springkussen en speelschip. Zo kijken ook de (klein)kinderen terug op een geslaagde avond.

Vrijblijvende informatie

Wilt u weten op welke manier wij uw partij kunnen verzorgen en wat de kosten daar van zijn? Bel ons gerust geheel vrijblijvend, wij staan u namelijk graag te woord! U kunt ook contact opnemen via onze contactpagina. Bellen kan via 0525 – 62 26 55. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons restaurant!

Brochure:

Lader
Bezig met laden...

EAD logo
Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw

|

Open Openen in nieuwe tab

Downloaden [1.06 MB]

Openingstijden

Openingstijden

Wij zijn iedere maandag en dinsdag gesloten. Alle andere dagen zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 12:00 uur voor het plannen van uw feest of partij of voor andere vragen. Indien wij geopend zijn kunt u via het reserveringssysteem een reservering maken of bel naar 0525 – 62 26 55 om te vragen of wij geopend zijn.

Wilt u een partij bij ons laten verzorgen zoals uw bedrijfsfeest, bruiloft, huwelijksjubileum of bijvoorbeeld uw verjaardag?

Zaterdag 22-06: 16:00 – 21:00 uur
Zondag 23-06: 12:00 – 20:00 uur

Maandag 24-06: Gesloten
Dinsdag 25-06: Gesloten
Woensdag 26-06: 12:00 uur – 20:00 uur
Donderdag 27-06: 12:00 uur – 20:00 uur
Vrijdag 28-06: 12:00 uur – 21:00 uur
Zaterdag 29-06: 12:00 uur – 21:00 uur
Zondag 30-06: 12:00 uur – 20:00 uur

Dan kunt u bellen met 0525 – 62 26 55 of stuur ons een bericht via ons contact formulier.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Wij zijn iedere woensdag tot en met zondag telefonisch te bereiken vanaf 12:00 uur via 0525 – 62 26 55. Geen gehoor? Spreek de voicemail dan in of bel naar 0525 – 74 58 06

 

    • Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!
  • Reserveren? Dat kan via deze link. Of bellen via 0525 – 62 26 55
ONZE LOCATIE sluiten

Gewijzigde openingstijden

Wij zijn weer geopend voor feesten en partijen! Voor a la carte diner verwijzen wij u graag naar Buddy's Bowling & Bites. www.buddyselburg.nl