Kerst bij de Waterman

Op 2e Kerstdag zijn wij geopend bij de Waterman in Elburg met een speciaal kerstmenu. Onze keukenbrigade legt u in de watten met een speciaal Kerst arrangement. U bent vanaf 16:00 uur welkom in ons restaurant en aansluitend starten wij vanaf 16:30 uur met het uitserveren van de eerste gang van ons menu. Wij serveren in eerste instantie diverse kleine amuses uit aan tafel. Aansluitend na de voorgerechten serveren wij een hoofdgerecht. De keuze van het hoofdgerecht zouden we graag vooraf  van u weten, bij uw reservering of tenminste een week van te voren. Als dessert serveren wij een grand dessert bij u aan tafel.

Voor de kinderen serveren wij tijdens het voorgerecht diverse aangepaste kindergerechtjes. Als hoofdgerecht kunnen zij kiezen uit een kindermenu met friet en snack of poffertjes. Tot slot horen we graag van u of ze mee eten met het grand dessert of dat zij een speciaal kinderijsje krijgen. Uiteraard komt voor de kinderen de Kerstman langs om hen te voorzien van een kado’tje!

Prijs per kind: € 25,- (voor-, hoofd-, en nagerecht).

Reserveren?

Dat kan via 0525 – 62 26 55 of stuur ons een mail via de pagina contact. Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten! Wij denken graag met u mee. Reserveren voor Kerst is verplicht. Vergeet u niet eventuele dieetwensen of allergieën door te geven?

 

Bekijk hier ons menu of download het menu hier.

Openingstijden

Het vakantie seizoen is ten einde daarom zijn wij per 1/11/2021  gesloten voor a la carte diner. Uiteraard zijn wij wel geopend of gaan wij open voor grote groepen en feesten en partijen. Uit eten? Dat kan bij ons andere bedrijf; Buddy’s Bowling en Bites. Klik hier om naar de website van Buddy’s te gaan. In overleg is het mogelijk om gerechten vanuit de Waterman keuken geserveerd te krijgen bij Buddy’s  als u reserveert voor grotere gezelschappen (vanaf ca 15 personen)

Om een reservering te maken voor grote groepen kunt u bellen met 0525 – 62 26 55 of contact met ons op nemen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Wij zijn iedere woensdag tot en met zondag telefonisch te bereiken vanaf 12:00 uur via 0525 – 62 26 55. Geen gehoord? Spreek de voicemail dan in of bel naar 0525 – 74 58 06

 

  • Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!
  • Per 1/11/2021 is ons restaurant alleen nog geopend voor grote groepen. Om a la carte te dineren bent u van harte welkom in ons andere restaurant, Buddy’s Bowling en bites. Klik hier voor meer informatie.
  • Reserveren? Dat kan via deze link. Of bellen via 0525 – 62 26 55
ONZE LOCATIE sluiten

Gewijzigde openingstijden

Wij hanteren vanaf 1/11/2021 onze winter openingstijden. Wij zijn vanaf die datum alleen nog geopend voor grotere groepen en feesten. Toch uit eten? Dat kan bij ons andere restaurant: Buddy's Bowling en Bites. Reserveren voor een grotere groep of voor uw feest? Dat kan via 0525 - 74 58 06. 2e kerstdag zijn wij wel geopend voor een speciaal kerstdiner. Kijk voor meer informatie op onze website.