Heerlijk aan het water lunchen? Bij restaurant de Waterman bent u aan het juiste adres voor een heerlijke lunch!

Bij ons geniet u op het terras of in de ruime serre van onze heerlijke lunch gerechten. Op onze lunchkaart staan verschillende gerechten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een lekker broodje met huisgerookte zalm maar ook de tosti ontbreekt uiteraard niet op de lunchkaart. Tijdens uw lunch geniet u in het bijzonder van een prachtig uitzicht over het Veluwemeer.

Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie of om eens heerlijk te borrelen terwijl u geniet van een heerlijk wijntje. Aangezien wij een uitgebreide borrelkaart hebben, kunt u lekker lang vertoeven op ons terras.

Ons restaurant is gelegen vlakbij het historische stadje Elburg, op de Veluwe. Wij zijn goed bereikbaar en hebben onze eigen parkeergelegenheid.

Voor de kinderen is er ook van alles te doen; naast een uitgebreide kinderkaart hebben we pal voor onze deur een groot piratenschip en een enorm springkussen. Daarnaast hebben we onder andere een spel computer binnen in het restaurant staan.

Reserveren? https://www.dewaterman.net/reserveren/

 

Bekijk onze lunchkaart:

Openingstijden

Doordat wij deze periode in ons restaurant ook feesten & partijen verzorgen, is het raadzaam om van te voren reserveren. Door de te verzorgen feesten en partijen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn. Via het reserveringssysteem kunt u zien of wij zijn geopend.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: vanaf 12:00 uur
Donderdag: vanaf 12:00 uur
Vrijdag: vanaf 12:00 uur
Zaterdag: vanaf 12:00 uur
Zondag: vanaf 12:00 uur

Onze keuken sluit rond 20:00 uur.

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55

In het voor- en naseizoen hanteren wij wisselende openingstijden in verband met de te verzorgen feesten en partijen. Via ons reserveringssysteem kunt u zien wanneer u bij ons kunt reserveren.

Reserveren voor of na sluitingstijd? Dat kan online via https://www.dewaterman.net/reserveren/

Heeft u een andere vraag? Bezoek dan https://www.dewaterman.net/contact/

Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

ONZE LOCATIE sluiten