Heerlijk aan het water lunchen? Bij restaurant de Waterman bent u aan het juiste adres voor een heerlijke lunch!

Bij ons geniet u op het terras of in de ruime serre van onze heerlijke lunch gerechten. Op onze lunchkaart staan verschillende gerechten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een lekker broodje met huisgerookte zalm maar ook de tosti ontbreekt uiteraard niet op de lunchkaart. Tijdens uw lunch geniet u in het bijzonder van een prachtig uitzicht over het Veluwemeer.

Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie of om eens heerlijk te borrelen terwijl u geniet van een heerlijk wijntje. Aangezien wij een uitgebreide borrelkaart hebben, kunt u lekker lang vertoeven op ons terras.

Ons restaurant is gelegen vlakbij het historische stadje Elburg, op de Veluwe. Wij zijn goed bereikbaar en hebben onze eigen parkeergelegenheid.

Voor de kinderen is er ook van alles te doen; naast een uitgebreide kinderkaart hebben we pal voor onze deur een groot piratenschip en een enorm springkussen. Daarnaast hebben we onder andere een spel computer binnen in het restaurant staan.

Reserveren? https://www.dewaterman.net/reserveren/

 

Bekijk onze lunchkaart:

Lader
Bezig met laden...

EAD logo
Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw

|

Open Openen in nieuwe tab

Download kaart [727.44 KB]

 

Openingstijden

Openingstijden

Wij zijn iedere maandag en dinsdag gesloten. Alle andere dagen zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 12:00 uur voor het plannen van uw feest of partij of voor andere vragen. Indien wij geopend zijn kunt u via het reserveringssysteem een reservering maken of bel naar 0525 – 62 26 55 om te vragen of wij geopend zijn.

Wilt u een partij bij ons laten verzorgen zoals uw bedrijfsfeest, bruiloft, huwelijksjubileum of bijvoorbeeld uw verjaardag?

Dan kunt u bellen met 0525 – 62 26 55 of stuur ons een bericht via ons contact formulier.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Wij zijn iedere woensdag tot en met zondag telefonisch te bereiken vanaf 12:00 uur via 0525 – 62 26 55. Geen gehoor? Spreek de voicemail dan in of bel naar 0525 – 74 58 06

 

    • Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!
  • Reserveren? Dat kan via deze link. Of bellen via 0525 – 62 26 55
ONZE LOCATIE sluiten

Gewijzigde openingstijden

Wij zijn weer geopend voor feesten en partijen! Voor a la carte diner verwijzen wij u graag naar Buddy's Bowling & Bites. www.buddyselburg.nl