Heerlijk aan het water lunchen? Bij restaurant de Waterman bent u aan het juiste adres voor een heerlijke lunch!

Bij ons geniet u op het terras of in de ruime serre van onze heerlijke lunch gerechten. Op onze lunchkaart staan verschillende gerechten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een lekker broodje met huisgerookte zalm maar ook de tosti ontbreekt uiteraard niet op de lunchkaart. Tijdens uw lunch geniet u in het bijzonder van een prachtig uitzicht over het Veluwemeer.

Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie of om eens heerlijk te borrelen terwijl u geniet van een heerlijk wijntje. Aangezien wij een uitgebreide borrelkaart hebben, kunt u lekker lang vertoeven op ons terras.

Ons restaurant is gelegen vlakbij het historische stadje Elburg, op de Veluwe. Wij zijn goed bereikbaar en hebben onze eigen parkeergelegenheid.

Voor de kinderen is er ook van alles te doen; naast een uitgebreide kinderkaart hebben we pal voor onze deur een groot piratenschip en een enorm springkussen. Daarnaast hebben we onder andere een spel computer binnen in het restaurant staan.

Reserveren? https://www.dewaterman.net/reserveren/

 

Bekijk onze lunchkaart:


Openingstijden

Doordat wij deze periode in ons restaurant ook feesten & partijen verzorgen, is het raadzaam om van te voren reserveren. Door de te verzorgen feesten en partijen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn. Iets te vieren wanneer wij zijn gesloten? Wij gaan graag voor u open!

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 12:00-21:00 uur
Zaterdag: 12:00-21:00 uur
Zondag: 12:00-21:00 uur

Tot ongeveer 21:00 u kunt u hoofdgerechten bestellen. Ons nevenvestiging Buddy’s is altijd geopend voor a la carte diner. Klik hier om naar de website van Buddy’s te gaan.

Onze terras is bij mooi weer langer geopend!

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55. Geen gehoor? Onze voicemail wordt iedere dag beluisterd!

  • Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

Wij zijn weer geopend, volgens de geldende richtlijnen.

Reserveren? Dat kan via deze link. Of bellen via 0525 – 62 26 55

ONZE LOCATIE sluiten