Lekker genieten aan het water?

De aankomende vier zondagen (22 & 29 juli en 5 & 12 augustus) kunt u heerlijk loungen aan het water aangezien wij, in samenwerking met recratieoord Veluwestrandbad, lazy sundays organiseren. Op deze dagen is ons terras groter dan u van ons gewend bent en daarnaast hebben we tal van activiteiten.

Vier zondagen is er live muziek en gaat onze keukenbrigade voor u koken vanaf onze barbecue’s. Uiteraard hebben we die dag ook een aangepaste menukaart met heel veel lazy sunday gerechtjes. Of heeft u liever een bierproeverij? Dat kan ook tijdens de lazy sunday. En terwijl u geniet van uw hapje en uw drankje, worden de kinderen vermaakt door het animatieteam of vermaken zij zich zelf op het springkussen of bij het grote piratenschip.

De toegang is gratis en het geheel is ook voor niet-parkgasten vrij toegankelijk. Het is wel aan te raden om, wanneer u in die gelegenheid bent, om met de fiets te komen.

Gedurende de dag werken wij met muntjes welke kunnen worden aangeschaft. Hiervoor kunt u zowel uw eten als uw drinken betalen. De muntjes zullen op één centrale plek worden verkocht.

Meer weten? Dan kunt u met ons in contact komen via www.dewaterman.net/contact/

 

 

Openingstijden

Doordat wij deze periode in ons restaurant ook feesten & partijen verzorgen, is het raadzaam om van te voren reserveren. Door de te verzorgen feesten en partijen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn. Via het reserveringssysteem kunt u zien of wij zijn geopend.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: vanaf 12:00 uur
Donderdag: vanaf 12:00 uur
Vrijdag: vanaf 12:00 uur
Zaterdag: vanaf 12:00 uur
Zondag: vanaf 12:00 uur

Onze keuken sluit rond 20:00 uur.

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55

In het voor- en naseizoen hanteren wij wisselende openingstijden in verband met de te verzorgen feesten en partijen. Via ons reserveringssysteem kunt u zien wanneer u bij ons kunt reserveren.

Reserveren voor of na sluitingstijd? Dat kan online via https://www.dewaterman.net/reserveren/

Heeft u een andere vraag? Bezoek dan https://www.dewaterman.net/contact/

Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

ONZE LOCATIE sluiten