Omdat er zoveel is te vieren of te organiseren is in het leven, hebben wij vanaf heden een uitgebreide nieuwe brochure gemaakt!

Vele soorten arrangement; van een walking dinner tot buffet of van kraamfeest tot bruiloft, onze nieuwe folder kent voor elke gelegenheid een arrangement met vaste prijzen! Uiteraard is het ook mogelijk om een arrangement, buffet of complete dag geheel naar uw wens te maken. Of liever een aanpassing in één van onze arrangementen in de brochure? Ook dat is mogelijk.

Bij de Waterman vertellen we dan ook graag wat wij allemaal voor uw gelegenheid kunnen betekenen; niet alles past namelijk in een folder. Daarom nodigen wij u graag eens vrijblijvend uit in ons restaurant.

Met vernieuwde arrangementen, gerechten van top kwaliteit en de vele andere mogelijkheden, maken we bij restaurant de Waterman uw gelegenheid graag tot een onvergetelijke herinnering.

 

 

De brochure is hier te bekijken:

Openingstijden

Onderstaande tijden zijn onze reguliere openingstijden. Echter zijn wij natuurlijk eerder geopend wanneer u vooraf met een groep gereserveerd heeft. Wij kunnen buiten deze tijden om ook apart voor u open gaan.

Onze openingstijden zijn:

Maandag & Dinsdag: Gesloten

Van woensdag tot en met zondag zijn onze openingstijden afhankelijk van het weer en de beschikbaarheid in ons restaurant. Ons online reserveringssysteem geeft automatisch aan wanneer wij zijn geopend en u kunt ons uiteraard ook bellen!

Telefonisch zijn wij bereikbaar vanaf 12:00 uur van woensdag tot en met zondag.

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55. Geen gehoor? Onze voicemail wordt iedere dag beluisterd!

  • Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

Ons restaurant is weer geopend, volgens de geldende richtlijnen.

Reserveren? Dat kan via deze link. Of bellen via 0525 – 62 26 55

ONZE LOCATIE sluiten

Gewijzigde openingstijden

Deze zomer zijn wij helaas genoodzaakt om ons restaurant op maandag en dinsdag gesloten te houden. Wij zijn 7 dagen per week geopend bij Buddy's. Onderaan onze pagina staan onze standaard openingstijden. Bij mooi weer zijn wij langer geopend en onze keuken is geopend tot 21:00 uur. Graag tot ziens!