Onze keukenbrigade van het restaurant is de afgelopen tijd druk geweest met het bedenken, proeven en testdraaien van onze nieuwe menukaart. Inmiddels zijn we bij de Waterman in Elburg al aan het draaien met de nieuwe menukaart.

De menukaart is een veelzijdige menukaart met vele soorten gerechten. Of u nu liefhebber bent van een hele kip of liefhebber van een heerlijke malse biefstuk; bij ons vindt u het op de menukaart. Alle gerechten worden bereidt in onze eigen keuken, hierdoor kunnen we aan elk gerecht een eigen smaak geven.

Ons restaurant is gelegen aan het Veluwemeer in Elburg. Op een unieke plek kunt u genieten van onze heerlijke gerechten. In ons sfeervolle restaurant kunt u optimaal genieten van de gerechten. Wij zijn doorgaans geopend van 12:00 – 20:00 uur* op woensdag tot en met zondag. Reserveren kan heel eenvoudig; door hier te klikken of te bellen met 0525 62 26 55.

*Tijd dat de keuken sluit, uiteraard is in overleg mogelijk om later bij ons te reserveren!

 

Bekijk onze menukaart:

Openingstijden

Doordat wij deze periode in ons restaurant ook feesten & partijen verzorgen, is het raadzaam om van te voren reserveren. Door de te verzorgen feesten en partijen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn. Iets te vieren wanneer wij zijn gesloten? Wij gaan graag voor u open!

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 12:00-20:00 uur
Vrijdag: 12:00-20:00 uur
Zaterdag: 12:00-20:00 uur
Zondag: 12:00-20:00 uur

Onze keuken sluit rond 20:00 uur.

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55. Geen gehoor? Onze voicemail wordt iedere dag beluisterd!

Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

Vanaf 1 juni zijn wij weer geopend! Voor binnen kan u reserveren, voor ons terras kunt u komen op basis van beschikbaarheid.

Reserveren? Dat kan via deze link. Of bellen via 0525 – 62 26 55

ONZE LOCATIE sluiten