Omdat koken niet het leukste is met dit warme weer, hebben we vanaf heden iedere vrijdag onbeperkt spareribs en iedere woensdag onbeperkt schnitzels!

Beide dagen serveren wij van 17:00 uur tot 21:00 uur onbeperkt schnitzels of onze huisgemaakte spareribs. Beiden worden geserveerd met frites en een frisse salade!

Tijdens het onbeperkt schnitzels concept serveren wij een kipschnitzel en een varkens schnitzel. Deze worden geserveerd met een saus naar keuze.

Op de vrijdagen serveren wij onbeperkt spareribs. Deze spareribs zijn heerlijk mals gemarineerd door onze keukenbrigade en daar kunt u heerlijk van genieten. De spareribs serveren wij met twee koude sauzen.

Doordat ons terras vlakbij het water zit, hebben we vaak een lekker verkoelend briesje over het terras. Daardoor kunt u heerlijk lang genieten van het prachtige uitzicht.

Voor de spareribs betaald u slechts € 19,50 en voor de schnitzels betaald u slechts € 17,50.

Reserveren voor deze dagen is gewenst, dat kan via www.dewaterman.net/reserveren of via 0525 – 62 26 55.

 

Bovenstaande actie is geldig tot 31-08-2018

 

Daarnaast hebben we iedere zondag uiteraard ook nog onze lazy sundays. Lekker genieten aan het Veluwemeer met live cooking en live muziek maar ook verfrissende zomer drankjes! Meer informatie over de lazy sundays? Kijk dan ook www.dewaterman.net/nieuws/lazy-sunday/

 

onbeperkt genieten

Openingstijden

Doordat wij deze periode in ons restaurant ook feesten & partijen verzorgen, is het raadzaam om van te voren reserveren. Door de te verzorgen feesten en partijen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn. Via het reserveringssysteem kunt u zien of wij zijn geopend.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: vanaf 12:00 uur
Donderdag: vanaf 12:00 uur
Vrijdag: vanaf 12:00 uur
Zaterdag: vanaf 12:00 uur
Zondag: vanaf 12:00 uur

Onze keuken sluit rond 20:00 uur.

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55

In het voor- en naseizoen hanteren wij wisselende openingstijden in verband met de te verzorgen feesten en partijen. Via ons reserveringssysteem kunt u zien wanneer u bij ons kunt reserveren.

Reserveren voor of na sluitingstijd? Dat kan online via https://www.dewaterman.net/reserveren/

Heeft u een andere vraag? Bezoek dan https://www.dewaterman.net/contact/

Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

ONZE LOCATIE sluiten