Pasen

Paasbrunch 2019

Op zondag 21 april en maandag 22 april , verzorgen wij weer een heerlijke luxe paasbrunch. In ons restaurant aan het Veluwemeer in Elburg bent u van harte welkom! Vanaf 11:00 uur is ons restaurant geopend. Rond 11:15 uur serveren wij het buffet. U kunt bij ons onbeperkt genieten aan het water van een heerlijk brunchbuffet. Het buffet is zorgvuldig samengesteld door onze keuken en bevat vele soorten gerechten, zoals:

Een heerlijke seizoenssoep, diverse luxe afgebakken broodjes, chocoladebroodjes, een bakkers paasstol, meerdere (vegetarische) quiches, ambachtelijke kroketten, gekookte eieren, roerei, bacon, ragout, ontbijtworstjes, salades, gerookte zalm, veel soorten vleeswaren, zoetigheden, yoghurt, muesli en vers fruit.

Gedurende het buffet is koffie, thee, jus d’ orange, appelsap, melk en karnemelk inbegrepen. Overige consumpties worden berekend naar verbruik.

1e & 2e paasdag zijn we reeds vol gereserveerd voor de brunch. A la carte diner is wel mogelijk!

Prijs per volwassene: 22,50. Kids 0 tot 3 zijn gratis en van 4 tot en met 12 betalen €1,50 per levensjaar.

Diner:

Tijdens Pasen hebben wij ‘s avonds uiteraard ons restaurant ook geopend. Op de zaterdag voorafgaand aan Pasen en op 1e paasdag serveren wij onbeperkt spareribs. Voor slechts € 19,50 eet u onbeperkt spare ribs. Deze worden geserveerd met koude sauzen, frites, salade en fritessaus. Uiteraard kunt u ook andere gerechten bestellen van onze menukaart. Deze kunt u bekijken op www.dewaterman.net/dineren/

Reserveren? Dat kan via het formulier aan de zijkant! Of via 0525 – 62 26 55
Openingstijden

Doordat wij deze periode in ons restaurant ook feesten & partijen verzorgen, is het raadzaam om van te voren reserveren. Door de te verzorgen feesten en partijen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn. Via het reserveringssysteem kunt u zien of wij zijn geopend.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: vanaf 12:00 uur
Donderdag: vanaf 12:00 uur
Vrijdag: vanaf 12:00 uur
Zaterdag: vanaf 12:00 uur
Zondag: vanaf 12:00 uur

Onze keuken sluit rond 20:00 uur.

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55

In het voor- en naseizoen hanteren wij wisselende openingstijden in verband met de te verzorgen feesten en partijen. Via ons reserveringssysteem kunt u zien wanneer u bij ons kunt reserveren.

Reserveren voor of na sluitingstijd? Dat kan online via https://www.dewaterman.net/reserveren/

Heeft u een andere vraag? Bezoek dan https://www.dewaterman.net/contact/

Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

ONZE LOCATIE sluiten