Restaurant de Waterman in Elburg Restaurant de Waterman in Elburg

Paasbrunch 2019

Op zondag 21 april en maandag 22 april, verzorgen wij weer een heerlijke luxe paasbrunch. In ons restaurant aan het Veluwemeer in Elburg bent u van harte welkom! U kunt bij ons onbeperkt genieten aan het water van een heerlijk brunchbuffet. Het buffet is zorgvuldig samengesteld door onze keuken en bevat vele soorten gerechten, zoals:

Een heerlijke seizoenssoep, diverse luxe afgebakken broodjes, chocoladebroodjes, een bakkers paasstol, meerdere (vegetarische) quiches, ambachtelijke kroketten, gekookte eieren, roerei, bacon, ragout, ontbijtworstjes, salades, gerookte zalm, veel soorten vleeswaren, zoetigheden, yoghurt, muesli en vers fruit.

Gedurende het buffet is koffie, thee, jus d’ orange, appelsap, melk en karnemelk inbegrepen. Overige consumpties worden berekend naar verbruik.

Reserveren voor de paasbrunch is verplicht en kan via het formulier op deze pagina. Bellen mag uiteraard ook via 0525 62 26 55.

Prijs per volwassene: 22,50. Kids 0 tot 3 zijn gratis en van 4 tot en met 12 betalen €1,50 per levensjaar.

Openingstijden

Doordat wij deze periode in ons restaurant ook feesten & partijen verzorgen, is het raadzaam om van te voren reserveren. Door de te verzorgen feesten en partijen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn. Via het reserveringssysteem kunt u zien of wij zijn geopend.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: vanaf 12:00 uur
Vrijdag: vanaf 12:00 uur
Zaterdag: vanaf 12:00 uur
Zondag: vanaf 12:00 uur

Onze keuken sluit rond 20:00 uur.

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55

In het voor- en naseizoen hanteren wij wisselende openingstijden in verband met de te verzorgen feesten en partijen. Via ons reserveringssysteem kunt u zien wanneer u bij ons kunt reserveren.

Reserveren voor of na sluitingstijd? Dat kan online via https://www.dewaterman.net/reserveren/

Heeft u een andere vraag? Bezoek dan https://www.dewaterman.net/contact/

Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

ONZE LOCATIE sluiten