Pasen

Paasbrunch 2020

Op zondag 12 april en maandag 13 april , verzorgen wij weer een heerlijke luxe paasbrunch. In ons restaurant aan het Veluwemeer in Elburg bent u van harte welkom! Vanaf 11:00 uur is ons restaurant geopend. Rond 11:15 uur serveren wij het buffet. U kunt bij ons onbeperkt genieten aan het water van een heerlijk brunchbuffet. Het buffet is zorgvuldig samengesteld door onze keuken en bevat vele soorten gerechten, zoals:

Een heerlijke seizoenssoep, diverse luxe afgebakken broodjes, chocoladebroodjes, een bakkers paasstol, meerdere (vegetarische) quiches, ambachtelijke kroketten, gekookte eieren, roerei, bacon, ragout, ontbijtworstjes, salades, gerookte zalm, veel soorten vlees-waren, zoetigheden, yoghurt, muesli en vers fruit.

Gedurende het buffet is koffie, thee, jus d’ orange, appelsap, melk en karnemelk inbegrepen. Overige consumpties worden berekend naar verbruik.

Prijs per volwassene: 22,50. Kids 0 tot 3 zijn gratis en van 4 tot en met 12 betalen €1,50 per levensjaar.

 

 

Reserveren? Dat kan via het formulier aan de zijkant! Of via 0525 – 62 26 55


Openingstijden

Doordat wij deze periode in ons restaurant ook feesten & partijen verzorgen, is het raadzaam om van te voren reserveren. Door de te verzorgen feesten en partijen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn. Via het reserveringssysteem kunt u zien of wij zijn geopend.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: vanaf 12:00 uur
Vrijdag: vanaf 12:00 uur
Zaterdag: vanaf 12:00 uur
Zondag: vanaf 12:00 uur

Onze keuken sluit rond 20:00 uur.

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55

In het voor- en naseizoen hanteren wij wisselende openingstijden in verband met de te verzorgen feesten en partijen. Via ons reserveringssysteem kunt u zien wanneer u bij ons kunt reserveren.

Reserveren voor of na sluitingstijd? Dat kan online via https://www.dewaterman.net/reserveren/

Heeft u een andere vraag? Bezoek dan https://www.dewaterman.net/contact/

Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

ONZE LOCATIE sluiten