Reserveren bij de Waterman in Elburg aan het Veluwemeer.

U wenst bij ons te komen eten en u wilt verzekerd zijn van een plek met uitzicht op het water, in de zon of juist in de schaduw? Dan raden wij u aan om bij ons restaurant een reservering te maken.

Daarnaast verzorgen wij in het voor- en naseizoen feesten en partijen. Daardoor kan het voorkomen dat ons restaurant af en toe is vol gereserveerd voor een select gezelschap. Omdat u natuurlijk niet voor verassingen wil komen te staan, kunt u bij ons op twee manieren reserveren.

U kunt reserveren via de telefoon, 0525 – 62 26 55. Daarnaast kunt u ook bij ons online een reservering maken. Daarvoor kunt u onderstaande systeem gebruiken. Dit systeem geeft precies aan wanneer u de reservering wil maken. Uw reservering wordt daarna bovendien door ons geaccordeerd.

Openingstijden

Doordat wij deze periode in ons restaurant ook feesten & partijen verzorgen, is het raadzaam om van te voren reserveren. Door de te verzorgen feesten en partijen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn. Via het reserveringssysteem kunt u zien of wij zijn geopend.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: vanaf 12:00 uur
Donderdag: vanaf 12:00 uur
Vrijdag: vanaf 12:00 uur
Zaterdag: vanaf 12:00 uur
Zondag: vanaf 12:00 uur

Onze keuken sluit rond 20:00 uur.

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55

In het voor- en naseizoen hanteren wij wisselende openingstijden in verband met de te verzorgen feesten en partijen. Via ons reserveringssysteem kunt u zien wanneer u bij ons kunt reserveren.

Reserveren voor of na sluitingstijd? Dat kan online via https://www.dewaterman.net/reserveren/

Heeft u een andere vraag? Bezoek dan https://www.dewaterman.net/contact/

Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

ONZE LOCATIE sluiten