Jullie bruiloft dag pal aan het Veluwemeer? Bij restaurant de Waterman in Elburg is het mogelijk!

Doordat wij al meer dan 15 jaar bruidsparen mogen verzorgen, hebben we ruime ervaring in het verzorgen van bruiloften. Vanaf het eerste contact gaan we uitgebreid met jullie in gesprek om er voor te zorgen dat op de dag zelf alles tot in de puntjes is geregeld.

Uiteraard is in het beginsel alles geheel vrijblijvend; we denken graag met jullie mee! Of jullie nou met 100 personen willen barbecueën of toch met 15 personen intiem willen dineren, bij de Waterman is het mogelijk. Voor de avond een spetterend avondfeest? Dat kan uiteraard in onze prachtige serre en in onze brasserie; terwijl jullie feesten, kunnen jullie immers ook nog eens uitkijken over het Veluwemeer. Nadat jullie zijn uitgefeest, kunnen jullie terug kijken op een prachtige dag.

Liever een arrangement op maat? Wij maken graag een arrangement die is afgestemd op jullie dag. Daarnaast vinden we persoonlijke benadering belangrijk en daarom hebben jullie vaak maar één aanspreekpersoon in de aanloop naar jullie dag.

Vrijblijvend eens wat informatie? Stuur ons een mail via https://www.dewaterman.net/contact/ of bel ons eens op 0525 – 62 26 55. Maar uiteraard mogen jullie ook eens langs komen om ons schitterende uitzicht te komen bekijken.

Bekijk hieronder de folder:

 


Openingstijden

Doordat wij deze periode in ons restaurant ook feesten & partijen verzorgen, is het raadzaam om van te voren reserveren. Door de te verzorgen feesten en partijen kan het voorkomen dat wij gesloten zijn. Iets te vieren wanneer wij zijn gesloten? Wij gaan graag voor u open!

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 12:00 – 20:00 uur (keuken gesloten)
Donderdag: 12:00 – 20:00 uur (keuken gesloten)
Vrijdag: 12:00-21:00 uur
Zaterdag: 12:00-21:00 uur
Zondag: 12:00-21:00 uur

Tot ongeveer 21:00 u kunt u hoofdgerechten bestellen. Ons nevenvestiging Buddy’s is altijd geopend voor a la carte diner. Klik hier om naar de website van Buddy’s te gaan.

Onze terras is bij mooi weer langer geopend!

Ons telefoonnummer: 0525-62 26 55. Geen gehoor? Onze voicemail wordt iedere dag beluisterd!

  • Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

Wij zijn weer geopend, volgens de geldende richtlijnen.

Reserveren? Dat kan via deze link. Of bellen via 0525 – 62 26 55

ONZE LOCATIE sluiten