Zomer 2023

Tijdens de zomer van 2023 hebben we weer diverse gezellige activiteiten! Zo organiseren wij 3 gezellige zondagen met een live barbecue met live muziek. Ook hebben wij op zaterdag 5 augustus een gezellige dag met overdag een zeskamp en ’s avonds een knallend eindfeest! Tijdens dit avondfeest hebben wij een verloting met heel veel mooie prijzen zoals een 43 inch smart-TV, een barbecue, dinerbonnen t.w.v. €50,-, een hogedrukreiniger en nog heel veel andere prijzen! Tijdens de avond treed er een gezellige artiest op en is er een feestende DJ aanwezig. Toegang is gratis.

Zaterdag 5 augustus zijn wij overigens de gehele dag geopend voor lunch en diner. Vanaf 21:00 uur werken wij op ons terras met munten welke u bij de verschillende barren kan halen.

Klik hier voor meer informatie over de Summer barbecue.

Klik hier voor meer informatie over de zeskamp en het aansluitende feest.

 

Openingstijden

Openingstijden

Wij zijn iedere maandag en dinsdag gesloten. Alle andere dagen zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 12:00 uur voor het plannen van uw feest of partij of voor andere vragen. Ons restaurant is in het naseizoen veelal gesloten door de feesten en partijen die wij mogen verzorgen. Indien wij geopend zijn kunt u via het reserveringssysteem een reservering maken of bel naar 0525 – 62 26 55 om te vragen of wij geopend zijn.

Wilt u een partij bij ons laten verzorgen zoals uw bedrijfsfeest, bruiloft, huwelijksjubileum of bijvoorbeeld uw verjaardag?

Dan kunt u bellen met 0525 – 62 26 55 of stuur ons een bericht via ons contact formulier.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Wij zijn iedere woensdag tot en met zondag telefonisch te bereiken vanaf 12:00 uur via 0525 – 62 26 55. Geen gehoor? Spreek de voicemail dan in of bel naar 0525 – 74 58 06

 

    • Als u geen parkgast bent, bent u ook van harte welkom in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Veluwemeer!
  • Reserveren? Dat kan via deze link. Of bellen via 0525 – 62 26 55
ONZE LOCATIE sluiten

Gewijzigde openingstijden

Wij zijn weer geopend voor feesten en partijen! Voor a la carte diner verwijzen wij u graag naar Buddy's Bowling & Bites. www.buddyselburg.nl